Salutació del President

El Sr. Jaume Roca ha sigut el President fins el 7 de maig i actualment estem en període electoral fins el 4 de juny. A partir del 5 de juny actualitzarem la informació
Jaume Roca President Club Esportiu Mediterrani

President CEM

Jaume Roca Ferrer

Treballant per l'esport, el club i els socis

Benvolguts i benvolgudes,

Tinc l'orgull i l'honor de presidir el Club Esportiu Mediterrani, El Medi com li diu ara tothom. El Club del qual formo part des de fa quasi 60 anys, i a on he passat molts dels bons moments de la meva vida i a on he fet unes amistats que continuen perdurant des de fa molts anys.

Puc dir que El Medi, creat el 1931 per la inquietud d'un grup d'amics esportistes per fundar un club amb la finalitat de dedicar-se als esports aquàtics i a on en la primera piscina del club del barri de Sants, situada al carrer Galileu, vàrem ser molt feliços només disposant només d'uns "safareigs d'aigua", s'ha esdevingut durant aquests més de 85 anys d'història i gràcies a l'esforç, voluntat i dedicació dels socis, les juntes que han dirigit el club durant aquests anys, els treballadors, els esportistes i tots aquells que han posat el seu granet de sorra, en un dels clubs més importants de Catalunya amb més de 10.000 socis, dues instal·lacions, 150 treballadors, més de 300 activitats i serveis diferents, esportistes i equips de renom que participen en les més altes categories de les seves disciplines.

Estic tremendament content de l'evolució que ha experimentat el nostre club i de la transformació que s'està duent a terme al Medi amb la millora de les instal·lacions i dels serveis que gaudeixen els nostres socis, amb l'aposta per la modernització i la tecnologia i amb l'esforç i il·lusió dels nostres esportistes.

És per això que vull aprofitar per donar tot el meu agraïment a tots els que han fet possible que ens puguem sentir tremendament orgullosos del CEM. Fem que aquests més de 85 anys que contemplen aquest magnífic Club, siguin només el principi dels molts més anys d'èxits, esport, salut i amistat que vindran endavant.

Som-hi