Desactivar Loader

Arriba l’Haloteràpia al Club Esportiu Mediterrani

Arriba l’Haloteràpia al Club Esportiu Mediterrani

L’Haloteràpia arriba al Club Esportiu Mediterrani, on tots els socis podran gaudir d’aquest nou servei, que s’inclourà amb la reforma de l’espai de la Zona Wellnes (Aquacem), que es realitzarà aquest estiu.

L’Haloteràpia és un tractament complementari que consisteix en reproduir el microclima de les mines de sal subterrànies i respirar un ambient saturat per micropartícules de Sal de Roca 100% natural, d’origen mineral.

Reconegut clínicament com a un tractament eficaç i lliure de medicaments per a certs tipus de malalties pulmonars, s’ha demostrat que proporcionen beneficis substancials per als pacients amb problemes respiratoris i dermatològics.

Doncs, millora la respiració i afavoreix el tractament de l’asma bronquial, malalties pulmonars, estrès, insuficiència de l’aparell circulatori, hipertensió, gastritis, al·lèrgies, …

6 beneficis de l’Haloteràpia

És un tractament que ajuda a combatre molts problemes de salut, sobretot respiratoris i de la pell. Descobreix tot el seu potencial.

Tan senzill com relaxar-se i respirar dins

d’una càmera amb partícules de sal en l’aire.

L’Haloteràpia resulta eficaç per a moltes alteracions de salut:

Facilita la respiració
Tots els símptomes d’inflamació de la mucosa respiratòria, es redueixen. La tos i les crisis d’asma es fan menys freqüents i intenses. Les rinitis i les sinusitis s’alleugen. La mucositat surt més fàcilment. Per tot això és un tractament indicat per a persones amb asma, bronquitis crònica, sinusitis, tos persistent o malaltia pulmonar obstructiva crònica. És especialment eficaç amb els nens.
Estimula les defenses
Els microorganismes, no es reprodueixen tan ràpidament en un mitjà salat, per tant la sal té propietats bactericides (per això és el conservant alimentari tradicional). A més, al desinflamar-se les mucoses, es regenera la flora beneficiosa que viu en elles i que és la principal protecció enfront de les infeccions. L’Haloteràpia es considera eficaç per evitar les infeccions que es repeteixen en oïdes i sins nasals.
Regenera la pell
La psoriasi, l’èczema atòpic i l’acné, milloren gràcies a l’atmosfera creada per la sal. La pell es desinflama i es neteja, la qual cosa afavoreix la curació i prevenció d’infeccions dermatològiques.
Alleuja les al·lèrgies
La rinitis crònica i altres molèsties degudes a la reacció al·lèrgica poden reduir-se a causa dels efectes antiinflamatoris i netejadors de la sal, que disminueix l’exposició a al·lergògens.
Relaxa i asserena
L’abundància d’ions negatius dins de la càmera de sal equilibra el sistema nerviós. També millora el descans en reduir els ronquidos.
Millora el rendiment
Alguns estudis indiquen l’Haloteràpia per a la recuperació dels atletes, perquè minimitza els efectes negatius de la competició i els entrenaments. A més afavoreix la recuperació de les lesions.
 

Informa’t per fer-te soci, millora i cuida la teva salut amb tots els serveis exclusius pels nostres associats.

Vine i gaudeix d’aquest servei al Club Esportiu Mediterrani

Comparteix-ho:

Tags: